Kunststof reparatie

Kunststof lassen

Een beschadigde kunststof bumper of een beschadiging op andere kunststof onderdeel van de auto zijn veelvoorkomende schades.

Voor het herstellen van schade, scheuren of gaten in kunststof is een kunststofreparatie nodig.
Met een door de jaren heen ontwikkelde methode kan dit vaak goedkoper gerepareerd worden dan vervangen.

De beschadigingen worden door AHT Schadeherstel Hulskotte met zorg hersteld, zodat er van die lelijke beschadiging niets meer te zien is. Kunststof delen repareren?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

MEER INFORMATIE?

Meer informatie over kunststof reparatie? Neem dan vooral contact met ons op. 
Bij ons kunt u ook rekenen op andere autoreparaties, zoals richtwerk en plaatwerk. 
Wij ontvangen u graag in onze vestigingen in Oldenzaal.

Welke onderdelen vallen onder kunststof reparatie?

Bij AHT-schadeherstel hebben we jarenlange ervaring met het herstellen van schades en het uitvoeren van reparaties. Door deze jarenlange ervaring weten we daarom precies waar we mee bezig zijn. Wij voeren onder andere reparaties uit voor particulieren, autoschadebedrijven en handelaren. We zijn gespecialiseerd in het lassen en repareren van kunststof schades. 

Niet te lassen kunststofdelen waaronder het materiaal PUR (Polyurethaan) kunnen wij ook herstellen door middel van lamineren.

HOE WERKT EEN KUNSTSTOFREPARATIE?

Bij kunststofreparatie wordt het kunststof onderdeel, bijvoorbeeld de bumper, eerst gedemonteerd. Vervolgens wordt het door kunststof lassen hersteld naar de originele staat. In het geval van een gelakte bumper wordt deze, nadat hij is gerepareerd, weer in de juiste kleur gespoten. Bij ongelakte bumpers wordt de structuur en kleur nagebootst. Na de kunststofreparatie ziet u dus niks meer van de schade!

Gaat het om een grote beschadiging? Dan is kunststofreparatie niet altijd mogelijk en zullen we het onderdeel vervangen. Uiteraard zullen wij u hiervan op de hoogte brengen, voordat wij de reparatie uitvoeren.

WAT KOST EEN KUNSTSTOF BUMPER REPAREREN?

De kosten van een kunststof bumper repareren zijn afhankelijk van de grootte van de schade, welke soort kunststof zoals ABS, PP, PE PC PBT en PUR en of er wel of niet gespoten moet worden. Om een kostenindicatie te ontvangen, kunt u langskomen om de auto, of foto’s mailen, door ons te laten nakijken. Na akkoord van u kunnen wij de kunststof onderdeel repareren. Na de reparatie ziet u niks meer van de schade!

HEEFT HET ZIN?

Logisch is ook dat we kijken naar de kosten van het te repareren deel. 

Als bijvoorbeeld een nieuw onderdeel van de bumper minder kost dan de bumper reparatie zelf, heeft repareren nauwelijks zin.

SERVICE VAN AHT-SCHADEHERSTEL HULSKOTTE

Wilt u uw kunststof onderdeel laten repareren en of plaatwerk? Dan bent u bij AHT Schadeherstel Hulskotte aan het juiste adres. Wij staan voor veiligheid, kwaliteit en zekerheid.